Rockery, Path and Borders

Shipley, Derbyshire

Before
After
Before
After
After
See the full project gallery below...

The aim of the project was to improve the rockery and create a usable space that was once housed the client's sheds.

A lot of clay had to be removed and drainage channels were added in the beds to avoid previously standing water. A hole and arch were made within the partition fencing to allow connectivity between the rockery and the new beds. The shapely path now flows through the opening with surrounding beds, giving the space a creative, flowing look, complemented by a complex planting scheme that involves wildflowers and bulbs throughout the rockery and beds.

Please note that this project was completed in bad weather, mid-November.

©2019 by J.K Conservation Projects

All photos by Jack Kaczynski©

Do not use photos without permission.